Nut Flow - Funny Squirrel Feed

Nut Flow - Funny Squirrel Feed 2

James de eekhoorn is terug voor een nieuwe fantastische spel avontuur.

James de eekhoorn is terug voor een nieuwe fantastische spel avontuur.

James de eekhoorn is terug voor een nieuwe fantastische spel avontuur.

James is echt honger en hij probeert om zo veel noten krijgen als hij kan. Helaas voor hem zal het geen gemakkelijke taak voor hem om zijn favoriete voedsel te bereiken , omdat het pad tussen hem en zijn eten is bezaaid met valstrikken en obstakels .

Uw taak zal zijn om help James naar zijn noten . Overwin alle obstakels en gebruik maken van alle nuttige elementen om het voedsel te bereiken James .

Om te beginnen trek de sling en schiet de moer of gewoon bewegen de moer met de vinger op de juiste plaats en laat het vallen in het labyrint .

Als u graag om 3 sterren te krijgen en bereiken een hogere score moet je alle sterren te verzamelen , voordat de moer bereikt James .

Dit spel is een uitdagende physics-based spel en elk niveau vereist vaardigheden en grote logica worden opgelost.

Handige tools :

De Air Frog : Je kan hoge druk blazen de grote kikker te activeren wanneer de moer gaat over uit het spel te vallen of gewoon om zijn richting te veranderen .

Spring Gift : Als het bestaat in het niveau kan je laatste hoop vertegenwoordigen om te voorkomen dat de noten vallen uit het spel of om te proberen en je doel te bereiken . Het wordt geactiveerd met uw aanraking .

Flippers : Sleep / trek de ringen om de flippers te bewegen en geven de noten een snelle film zoals je zou doen in een flipperkast .

Slingshot : Kies de juiste hoek en de balans van de macht voordat je schiet , anders zul je niet ver komen .

Kenmerken :

✔ Hoge kwaliteit 3D- graphics

✔ Grappig en interactieve personages

✔ Veel puzzels om van te genieten

✔ Uitdagende natuurkunde spel

✔ Veel levels en meer coming soon

✔ Sparkling magisch licht elementen met speciale krachten

Tips en trucs :

Waarschuwing : Wanneer u de vulkaan te ontmoeten moet je het juiste moment vrij te geven / te schieten de moer te vinden, anders zal het worden verbrand .

Advies: De enorme onhandige , kan Snake worden gebruikt als een snelle helling , schuift over zijn rug . Maar je moet aandacht besteden aan zijn hoofd als je zou komen te zitten / geblokkeerd.

Waarschuwing: de hongerigen , flappy vogel niet benaderen als u niet wilt dat hij te stelen en eten de noten die behoren tot de eekhoorn

Als je het grote blad geraakt zal hij je afwijzen en maak je sterk stuiteren tegen alles wat u tegenkomt op je traject .

De tandwielen werkt als een lopende band , het zal je stuiteren stoppen en u vervoeren naar een andere plaats voordat hij zet u af .

In sommige levels zijn er klassieke lading dozen je weg blokkeert . Je kunt ze aanraken crashen / vernietigen en gratis uw manier .

De teleport tussen de 2 sticks straalt u naar een totaal andere plaats op het bord.

De eekhoorn kanon blast : Gebruik de rode kogels om richting de super moer af te leiden of te sturen naar uw doel .

Ga verder met de niveaus en aan alle ongelooflijke stripfiguren van dit fantastische spel avontuur.

Nut Flow - Funny Squirrel Feed

Download

Nut Flow - Funny Squirrel Feed 2